Den komplette membranplaten
Når du skal bygge bad eller våtrom, bør du velge en membranplate som skaper minst mulig hodebry.
Av Litex
10.08.17
  Våtromsplater kommer i forskjellige prisklasser og har forskjellige egenskaper. Felles for de fleste av dem er at de kun er vanntette - ikke damptette. Damptetthet er viktig på et bad ettersom spenningsforskjellen mellom høy temperatur og fuktighet på badet og lavere temperatur og fuktighet på utsiden av badet, fører til et høyt trykk. Det fører til at damp vandrer inn i konstruksjonen, kondenserer til vann og skaper fuktproblemer. Denne vandringen stopper du ved å bruke damptette materialer i veggene på badet.

  Plater uten damptetting må du helsmøre med primer og smøremembran for å oppnå damptetthet. Det gjelder for eksempel alltid på yttervegger og vegger som vender mot kalde rom/soner. Erfaringer viser imidlertid at mange påfører for lite smøremembran – konsekvensen er utilstrekkelig damptetthet. 
  Med Litex Membranplate trenger du ikke tenke på slikt. Platen er både vann- og damptett. Det eneste du trenger å gjøre er å forsegle skjøter og skruegjennomføringer. Det gjøres enklest med Litex selvklebende skjøtebånd.

  Det gjør Litex til en komplett membranplate som gir deg trygghet for et godt resultat som varer i årevis.

  For mer informasjon, se www.litex.no

   http://supercontent-admin.azurewebsites.net/ArticleImages/20170809201736294.png